Rumah > tentang kami

LYX batu telah dibina pada tahun 2005, terletak di Xiamen, China. Kami adalah pengilang profesional kuarza kounter papak dan jubin bagi projek-projek kediaman dan komersial. Kilang kami meliputi kawasan seluas lebih 21,520 M2, dan memiliki barisan pengeluaran automatik sepenuhnya, pengeluaran tahunan papak kuarza sampai ke 100, 000M 2.

LYX kuarza baris mengikut kualiti yang sangat tegas menuntut sistem melahirkan kounter berkualiti tinggi, papak dan jubin yang memenuhi semua spesifikasi teknikal. Terima kasih kepada kami kerja-kerja pasukan yang berpengalaman dan sangat bermotivasi, kami menyediakan dalam skala besar bergaya warna dan ketebalan berbeza dari 12 kepada 30 mm kepada pelanggan.

Pada tahun lepas, produk kuarza telah terutamanya eksport ke Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan Eropah, kami bukan sahaja membekalkan kuarza kita sendiri, tetapi juga menghasilkan warna tersuai pada permintaan pelanggan. Pelanggan-pelanggan seluruh dunia adalah ikhlas dialu-alukan untuk menghubungi kami, kami akan bukan sahaja membekalkan kepada anda bahan-bahan di hak Hotel yang berkualiti dengan harga yang kompetitif, tetapi juga memberikan anda perkhidmatan yang baik melalui tindak balas cepat dengan penyelesaian yang membina.

Mari kita bekerjasama bersama-sama untuk mewujudkan masa depan yang cemerlang.