Kuarza Kejuruteraan batu

Kuarza Kejuruteraan batu
Berbual sekarang
Maklumat produk

Batu Lianyuxing merupakan salah satu daripada pembekal dan pengilang-pengilang batu kuarza Kejuruteraan China terbaik, selamat datang untuk menyemak harga bagi batu kuarza Kejuruteraan pukal dengan kami dan dapatkan sampel percuma daripada kami, atau borong harga yang terbaik dan berkualiti tinggi popular fesyen dan dijual panas dan fabricator batu kuarza Kejuruteraan daripada kami.

Kuarza Kejuruteraan batu

Perkara no.:LYX-D923

Harga: $35-$65 satu meter persegi

Terma pembayaran: L/C. T/T

Penggunaan: Komersial, dapur, Bilik mandi, kounter

Kapasiti pengeluaran: 50000sheets sebulan

Permukaan pepejal kuarza terdiri daripada kira-kira 93% kuarza semulajadi permukaan, bersama-sama dengan pigmen, resin poliester dan pelekat lain. Bahan-bahan ini adalah tertakluk kepada sistem berteknologi tinggi Lankhorst-pemadatan di bawah vakum. Proses eksklusif ini mengakibatkan batu berliang agglomerated yang mempunyai rupa dan rasa batu semulajadi seperti batu kapur, granit atau marmar.

Maklumat produk:

bahan 1): batu semulajadi 93%, 7% resin dan tampal

papak 2) saiz: 3000 * 1400 mm

3) warna: kira-kira 60 warna untuk anda pilih

4) penggunaan: digunakan secara meluas untuk kounter, puncak dapur, worktops, Jadual puncak, puncak Pulau, puncak sia-sia bilik mandi, bangku puncak, bar puncak, backsplashes, pancuran mandian, Tab Mandi sekeliling, jubin dinding, lantai jubin; dan juga digunakan untuk Lapangan Terbang, metro, membeli-belah, hotel dan sebagainya

watak produk 5):

1) kekerasan yang tinggi boleh mencecah 7 Mohs.

2) Kalis menggaru, memakai, mengejutkan.

3) rintangan haba cemerlang, rintangan kakisan.

Tahan lama 4) dan penyelenggaraan percuma.

5) bahan-bahan bangunan mesra alam sekitar.

Kelebihan batu kuarza

Permukaan kuarza adalah bahan berliang, oleh itu ia tidak akan kotor seperti marmar atau granit dan ia tidak meledingkan atau membakar seperti permukaan plastik pepejal lain. Tidak seperti marmar, permukaan kuarza adalah hampir mustahil untuk menggaru dan keras seperti granit. Tidak menyentuh permukaan yang keras dan berliang, permukaan kuarza menguruskan untuk mengekalkan ukuran tertentu untuk flexure, oleh itu permukaan kuarza tidak akan cip atau memecahkan.

1) penyelenggaraan percuma.

Oleh kerana ciri-ciri fizikal, permukaan kuarza adalah hanya bebas penyelenggaraan bahan di pasaran. Kerana permukaan kuarza tahan kotor, ia adalah mudah untuk bersih dengan sabun dan air atau pembersih untuk menukarkan seperti Windex. Tempat-tempat yang sukar dihilangkan dengan merendam kawasan dengan pembersih untuk menukarkan sehingga 10 minit dan kemudian dibilas benar-benar tidak seperti marmar, kuarza permukaan tidak memerlukan penggunaan sealers atau impregnators. Tidak seperti lain-lain plastik yang memerlukan pempelasan untuk menghilangkan calar dan kotoran, struktur permukaan kuarza kekal utuh kerana ia dibersihkan.

2) permohonan berganda

Kuarza permukaan boleh direka dalam bentuk pelbagai, menjadikannya satu alternatif yang wajar kepada batu semulajadi dalam rumah, perniagaan, pembinaan baru dan pembentukan semula projek-projek. Ia boleh digunakan dalam membuat jubin, kounter dapur, Ruang pancuran mandian, kounter bilik mandi, tenggelam puncak, dalaman wall cladding, langkah-langkah, lantai dan perabot.

Skim warna 3)

Permukaan kuarza dikilang dengan menggunakan pelbagai agregat dan pasir. Agregat yang paling biasa digunakan ialah permukaan kuarza, kerepek granit dan kaca yang dikitar semula. Komputer memantau proses pengeluaran permukaan kuarza, menyediakan keseragaman warna dan tekstur. Warna boleh diulang membolehkan kelompok pengeluaran berasingan untuk dipadankan dengan pesanan terdahulu. Selain itu, permukaan kuarza boleh dihasilkan dalam pelbagai warna. Setiap pengeluar mempunyai ia memiliki warna.

4) alam sekitar yang sensitif

Permukaan kuarza adalah salah satu daripada bahan-bahan alam sekitar peka untuk kegunaan rumah. Ia terdiri daripada 93% bahan semula jadi, termasuk kaca yang dikitar semula dan dikitar semula batu.

5) pembungkusan:

Setiap bahagian mempunyai haiwan kesayangan filem penutup atas permukaan semua helaian, biasanya, 25pcs makan ke satu pallet, maka paperboard melindungi semua pihak, mengukuhkan dengan tali.

6) jaminan: setahun

tempoh penghantaran 7): 15days


Siasatan