Lelaki dibuat batu marmar gaya

Lelaki dibuat batu marmar gaya
Berbual sekarang
Maklumat produk

Batu Lianyuxing adalah salah satu lelaki China terbaik dibuat batu marmar gaya pengilang dan pembekal, dialu-alukan untuk menyemak harga bagi sebahagian besar lelaki dibuat batu marmar bergaya dengan kami dan dapatkan sampel percuma daripada kami, atau borong harga yang terbaik dan berkualiti tinggi popular fesyen dan dijual panas dan lelaki dibuat batu dalam fabricator gaya marmar dari kami.

Lelaki dibuat batu marmar gaya
Batu tiruan kuarza terdiri daripada kira-kira 93% kuarza, bersama-sama dengan pigmen, resin poliester dan pelekat lain. Ia mempunyai rupa dan rasa batu semulajadi seperti granit atau marmar.
Spesifikasi produk

Item No.:

LYX-P5220

Mm saiz

3000x1400mm, 3200x1600mm 15mm, 20mm 30mm

Teknologi permukaan

Poland

Memotong untuk:

Dipotong mengikut saiz

Keadaan bekalan

Tetap

Tempat berkenaan

Membeli-belah, bangunan, rumah pejabat

Penyerapan air

0.02%

Klasifikasi: W4

MOQ

1 x 20'

Ketumpatan ketara

2510kg/m3

Kestabilan dimensi

Klasifikasi: A

Kekuatan lentur

34.8MPa

Klasifikasi: F3

Slip rintangan

SRV "kering": 52

"Basah" SRV: 10

Rintangan lelasan

28.2mm klasifikasi: A4

Pembekuan dan menjadi lebih lincah rintangan

Kehilangan kekuatan Flexral: +13.8%

Rintangan hentaman

2.79J

Pekali pengembangan terma linear

12.66 ℃/10-6

PC/CTN

70pcs, 105pcs, 140pcs

KG/CTN

25,000

CTN/PAKEJ

1/7

PAKEJ/KONTENA

7

Kelebihan
Permukaan pepejal batu kuarza buatan dapat menahan noda, haba dan calar dan keras seperti granit. Oleh itu ia tidak akan kotor seperti marmar atau granit dan ia akan Meleding atau rakaman suka permukaan plastik pepejal lain. Ia diuruskan untuk mengekalkan ukuran tertentu untuk flexure, dan tidak cip atau memecahkan.
Penyelenggaraan percuma
Oleh kerana ciri-ciri fizikal, batu kuarza buatan adalah bebas penyelenggaraan bahan di pasaran. Ia adalah mudah untuk bersih dengan sabun dan air atau pembersih yang dipohon di kaunter. Ia tidak memerlukan penggunaan sealers atau impregnators. Tidak seperti lain-lain plastik yang memerlukan pempelasan untuk menghilangkan calar dan kotoran, struktur cermin cip atas dapur tidak terjejas kerana ia dibersihkan.
Aplikasi dan warna
Disesuaikan atas dapur, kerja atas, bahagian atas meja, atas kaunter, atas meja solek, ambang tingkap, jubin lantai, jubin dinding, dipotong mengikut saiz...
Lebih daripada 100 warna tersedia dan boleh Laraskan warna mengikut design pelanggan.
Alam sekitar yang sensitif
Kuarza buatan batu permukaan pepejal terdiri daripada 93% bahan semula jadi, termasuk dikitar semula Batu kaca dan kitar semula.

Siasatan